Gyermeksebészdoktor

Dr. Bűdi Tamás

Dr. Bűdi Tamás gyermeksebész. Gyereksebész Budapesten
Kezdőlap
Magamról
Képek
Magánrendelés
Rendelés OEP
Publikációk
Kapcsolat
Kérdezzen!

Dr. Bűdi Tamás, Ph.D., egyetemi adjunktus, gyermeksebész. Gyereksebészeti műtétek Budapesten.

Dr. Bűdi Tamás vagyok. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem,  gyermeksebészeti szakképesítésemet is itt szereztem meg.
 
Jelenleg a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinikájának Sebészeti Osztályán dolgozom egyetemi adjunktusként.
 
Kis betegeinket barátságos, közvetlen légkörben, a legmagasabb szakmai színvonalon gyógyítjuk. A gyermekek gyógyításában elsődleges szempont a minimálisan invazív sebészeti módszerek alkalmazása,  a legkisebb fájdalom, megterhelés, ill. a lehető legkevesebb kórházi tartózkodás mellett.
 
Tevékenységi körök
 
Osztályunkon zajlik a magyarországi daganatos, endokrinológiai és veleszületett érrendellenességben szenvedő betegek jelentős részének műtéti ellátása. Ezen felül nagy gyakorlattal végezzük az alábbi műtéti típusokat is:
Laporoszkópos műtétek

Laparoszkópos műtétek, különös tekintettel az egyetlen köldöksebből történő úgynevezett SILS (Single Incision Laparoscopic Surgery) műtétek. Ezzel a megoldással kiváló esztétikai eredménnyel  (Galéria) végezhető el számos műtét, mint pl. epehólyag-eltávolítás, herevisszérműtét (varicokele-műtét), vakbélműtét, petefészekműtétek. Az esztétikai eredmény mellett nem elhanyagolható az sem, hogy ilyen típusú műtétek után a gyermekek kevesebb fájdalomcsillapítót is igényelnek.
Magyarországon egyedülállóan, a sérvműtéteket laparoszkóposan asszisztált technikával végezzük el, a szülők, ill. a betegek nagy megelégedésére, szinte láthatatlan heggel.

Urológiai műtétek

Urológiai műtétek: vese-, húgyutak műtétei, húgycsőrekonstrukciós műtétek (hypospadiasis), hereműtétek (rejtett here), fitymaszűkület (phimosis) kezelése, fityma letapadásának fájdalommentes oldása

Angiológia

Angiológia: haemangióma, lymphangióma, tűzfolt, éranyajegyek, érmalformációk, értágulatok műtéti, sclerotizációs és lézeres kezelése

Esztétikai műtétek

Esztétikai műtétek : anyajegyek (naevus), heg-, fül-, köldökplasztika

Általános műtétek

Általános gyermeksebészeti (gyereksebészeti) műtétek: köldök - lágyéksérvek

 
A kórházi tartózkodást minden esetben próbáljuk minimalizálni, a kisebb műtéteket egynapos sebészet keretein belül, ill. ha lehet ambulánsan végezzük.
 
←Vissza
Fel ↑
Fel ↑